Suomen Newfoundlandinkoira Ry

Jäsenyys

Suomen Newfoundlandinkoirayhdistykseen voi liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen.

Sinulla on äänioikeus seuraavan vuoden vuosikokouksessa jos olet maksanut jäsenmaksusi tämän vuoden viimeiseen päivään mennessä.

ENSIMMÄINEN LASKU TULEE SÄHKÖPOSTISSA

Jos et ole saanut vastausta kuukauteen jäsenanomuksen jättämisen jälkeen, otathan uudestaan yhteyttä.

TILINUMERO: FI14 5740 7520 1526 52

Myös Paypal maksumahdollisuus (maksuihin lisätään 3.4% + 0.5 e): nf.yhdistys@gmail.com

Jäsenmaksut 2020:

• Varsinainen jäsen 34 €
  • Kannattajajäsen 34 €
  • Perhejäsen 5 €
  • Ainaisjäsen 450 €
  • Liittymismaksu 7 €
  • Kasvattajan ilmoittaessa koko pentueen 15 €/pentu

Lisätietoja jäsenyydeestä ja liittymisehdoista löydät yhdistyksen säännöistä.
Tarvittessa voit kysyä aiheesta lisää myös jäsensihteeriltä: nf.jasensihteeri@gmail.com

Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet noin kuukauden välein, jonka jälkeen postitetaan jäsenmaksulappu. Jäsenmaksun jälkeen lähetetään aiemmin kuluvana vuonna ilmestyneet Suomen NF-Uutiset.

HUOM! Vuoden 2020 jäsenmaksulasku toimitetaan vanhoille ja uusille jäsenille lokakuussa.

Jäsenedut:

• Saat kotiin kannettuna NF-Uutiset, laadukkaan rotulehden, joka ilmestyy neljästi vuodessa.
  • Ilmoittaudut halvemmilla hinnoilla ja/tai olet etusijalla yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kilpailuihin.
  • Sinun on mahdollista hankkia tilastonumero, johon on koottu edellisen vuoden kirjalliset näyttelyarvostelut ja harrastustulokset yksiin kansiin.
  • Voit mainostaa jalostusurostasi maksutta yhdistyksen Internet-sivun uroslistalla.
  • Saat toimikunnilta neuvontaa ja tukea jalostus-, terveys-ja harrastusasioissa.
  • Sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.
  • Osallistut koirasi kanssa automaattisesti yhdistyksen Vuoden Nöffi -pistekilpailuihin (näyttely, vepe, toko, rally-toko).
  • Jos olet kasvattaja, pentueesi pääsee yhdistyksen pentuvälitykseen
  • Kasvattajana sinulla on myös mahdollisuus liittää pentujesi omistajat edullisesti rotuyhdistyksen jäseniksi.
  • Uusi jäsen etu alkaen 5/2020: Star Glamour’s Lempäälässä tarjoaa nöffiyhdistyksen jäsenille – 10 % alennusta tuntiveloituksena tehtävistä trimmauspalveluista. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Voimassa toistaiseksi.

Jäsensihteeri

Erja Alamäki