Suomen Newfoundlandinkoira Ry

Jäsenyys

Suomen Newfoundlandinkoirayhdistykseen voi liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen.

Sinulla on äänioikeus seuraavan vuoden vuosikokouksessa jos olet maksanut jäsenmaksusi tämän vuoden viimeiseen päivään mennessä.

Jos et ole saanut vastausta kuukauteen jäsenanomuksen jättämisen jälkeen, otathan uudestaan yhteyttä.

Jäsenmaksut 2021:

• Varsinainen jäsen 34 €
  • Kannattajajäsen 34 €
  • Perhejäsen 5 €
  • Ainaisjäsen 510 €
  • Liittymismaksu 7 €
  • Kasvattajan ilmoittaessa koko pentueen 15 €/pentu

Lisätietoja jäsenyydeestä ja liittymisehdoista löydät yhdistyksen säännöistä.
Tarvittessa voit kysyä aiheesta lisää myös jäsensihteeriltä: nf.jasensihteeri@gmail.com

Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet noin kuukauden välein, jonka jälkeen postitetaan jäsenmaksulappu. Jäsenmaksun jälkeen lähetetään aiemmin kuluvana vuonna ilmestyneet Suomen NF-Uutiset.

HUOM! Vuoden 2021 jäsenmaksulaskut pyritään toimittamaan sähköpostitse. Näin supistamme jäsenlaskujen postituskuluja ja vähennämme paperin kulutusta.

Jäsenrekisterissämme ei ole tallennettuna jäsentemme sähköpostiosoitteita, joten toivomme kaikkien jäsentemme vastaavan alla olevaan kyselyyn, jotta saamme jäsenrekisteritietoja täydennettyä sähköpostiosoitteilla jäsenmaksulaskutusta varten.

Vastausaika vuoden 2021 jäsenmaksulaskujen osalta on sunnuntaihin 11.04.2021 saakka. Jäsenet, jotka eivät ole määräaikaan mennessä kyselyyn vastanneet myöntävästi tai ollenkaan, saavat laskun edelleen postitse.

Pääset ilmoittamaan sähköpostisi tästä linkistä.

Voit vastata kyselyyn myös myöhemmin, hyödynnämme sähköpostitietoja seuraavan vuoden jäsenmaksulaskutuksessa.

Jäsenedut:

• Saat kotiin kannettuna NF-Uutiset, laadukkaan rotulehden, joka ilmestyy neljästi vuodessa.
  • Ilmoittaudut halvemmilla hinnoilla ja/tai olet etusijalla yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kilpailuihin.
  • Voit mainostaa jalostusurostasi maksutta yhdistyksen kotisivujen uroslistalla.
  • Saat toimikunnilta neuvontaa ja tukea jalostus-, terveys- sekä harrastusasioissa.
  • Sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.
  • Osallistut koirasi kanssa automaattisesti yhdistyksen Vuoden Nöffi -pistekilpailuihin (näyttely, vepe, toko, rally-toko ja vuoden tulokas tokossa/rally-tokossa).
  • Jos olet kasvattaja, pentueesi pääsee yhdistyksen pentuvälitykseen
  • Kasvattajana sinulla on myös mahdollisuus liittää pentujesi omistajat edullisesti rotuyhdistyksen jäseniksi.
  • Star Glamour’s Lempäälässä tarjoaa nöffiyhdistyksen jäsenille – 10 % alennusta tuntiveloituksena tehtävistä trimmauspalveluista. Ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Voimassa toistaiseksi.

Jäsensihteeri

Erja Alamäki