Suomen Newfoundlandinkoira Ry

Jäsenanomus

Allekirjoittanut hakee Suomen Newfoundlandinkoirayhdistys - Finska Newfoundlandshundföreningen ry:n jäsenyyttä.
Valitse haettava jäsenyys klikkaamalla alla olevista vaihtoehdoista:

Varsinainen jäsen Kannattajajäsen Perhejäsen

Varsinaisen jäsenen nimi

Hakijan nimi

Sähköposti

Katuosoite

Postinumero ja -toimipaikka

Puhelin

Omistan seuraavat newfoundlandinkoirat:

Koiran rekisterinumero ja nimi (rekisterikirjasta) sekä kasvattaja

Koira 1

Koira 2

Koira 3

Koira 4

Kasvattaja

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan ottaa hakemuksesta newfoundlandinkoiran omistava 18 vuotta täyttänyt henkilö, jonka johtokunta yksimielisesti jäseneksi hyväksyy. Lisäksi jokainen newfoundlandinkoirasta kiinnostunut voi liittyä yhdistyksen kannattajajäseneksi hakemuksesta, jonka hyväksymisestä päättää johtokunta. Kannattajajäsenellä ei ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Varsinaisten jäsenten, kannattajajäsenten, ainaisjäsenten ja kunniajäsenten samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet voivat hakemuksesta liittyä yhdistyksen perhejäseniksi johtokunnan hyväksynnällä. Perhejäsen ei saa yhdistyksen julkaisua eikä hänellä ole äänioikeutta yhdistyksen kokouksissa.

Sähköinen allekirjoitus

Ennen lomakkeen lähettämistä sen voi halutessaan tulostaa - myöhemmin se ei ole mahdollista, koska lähettämisen jälkeen lomakkeen tiedot tyhjentyvät.

Tarkista tiedot ja paina sen jälkeen LÄHETÄ.

Yhdistyksen johtokunta vahvistaa jäsenyytesi.
Maksettuasi jäsenmaksun, sinut liitetään yhdistyksen jäseneksi ja saat jäsenedut.

Navigointi: Jäsenyys