Suomen Newfoundlandinkoira Ry

Jäsenyys

Suomen Newfoundlandinkoirayhdistykseen voi liittyä jäseneksi täyttämällä jäsenhakemuksen.

Sinulla on äänioikeus seuraavan vuoden vuosikokouksessa jos olet maksanut jäsenmaksusi tämän vuoden viimeiseen päivään mennessä.

ENSIMMÄINEN LASKU TULEE SÄHKÖPOSTISSA

Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet noin kuukauden välein, jonka jälkeen postitetaan jäsenmaksulappu. Jäsenmaksun jälkeen lähetetään aiemmin kuluvana vuonna ilmestyneet Suomen NF-Uutiset.
Jos et ole saanut vastausta kuukauteen jäsenanomuksen jättämisen jälkeen, otathan uudestaan yhteyttä.

TILINUMERO: FI 85 1304 3000 117 619

Myös Paypal maksumahdollisuus (maksuihin lisätään 3.4% + 0.5 e): nf.yhdistys@gmail.com

Jäsenmaksut 2017:

• Varsinainen jäsen  32 €
  • Kannattajajäsen     32 €
  • Perhejäsen                 5 €
  • Ainaisjäsen           450 €
  • Tilastonumero         16€
  • Liittymismaksu        7 €
  • Kasvattajan ilmoittaessa koko pentueen 15 €/pentu

Jäsenedut:

• Saat kotiin kannettuna NF-uutiset, laadukkaan rotulehden, joka ilmestyy neljästi vuodessa.
  • Ilmoittaudut halvemmilla hinnoilla ja/tai olet etusijalla yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kilpailuihin.
  • Sinun on mahdollista hankkia tilastonumero, johon on koottu edellisen vuoden kirjalliset näyttelyarvostelut ja harrastustulokset yksiin kansiin.
  • Voit mainostaa jalostusurostasi maksutta yhdistyksen Internet-sivun uroslistalla.
  • Saat toimikunnilta neuvontaa ja tukea jalostus-, terveys-ja harrastusasioissa.
  • Sinulla on äänioikeus yhdistyksen kokouksissa.
  • Osallistut koirasi kanssa automaattisesti yhdistyksen Vuoden Nöffi -pistekilpailuihin (näyttely, vepe, toko, rally-toko).
  • Jos olet kasvattaja, pentueesi pääsee yhdistyksen pentuvälitykseen
  • Kasvattajana sinulla on myös mahdollisuus liittää pentujesi omistajat edullisesti rotuyhdistyksen jäseniksi.

Jäsensihteeri

Anna-Leena Taavettila